Συμβουλευτική και Εκπαίδευση

Στο μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου πορείας εργάστηκα σε σημεία υψηλής εστίασης και wine bar γνωρίζοντας σε βάθος γεύσεις και αρώματα από κάθε κουζίνα. Σε συνεργασία με επώνυμους chef απέκτησα την εμπειρία στη γαστρονομία και τις τάσεις της με στόχο την βαθιά κατανόηση της γεύσης για τη δημιουργία της ιδανικής wine list. Παράλληλα έμαθα να διαχειρίζομαι, από ένα fine dining cellar μέχρι μια ‘’ανήσυχη’’ λίστα by the glass.

Μια λίστα πρέπει να είναι λειτουργική, βιώσιμη και πάνω απ’ όλα με χαρακτήρα, είτε πρόκειται για compact & εναλλασσόμενη, είτε πρόκειται για ψαγμένη & σταθερή. Να έχει τη διαφορετικότητα που ψάχνει ο καταναλωτής έτσι ώστε να σας διαφοροποιεί σαν επαγγελματία του χώρου. Αν ανήκετε σε εκείνους που θέλουν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης στο κοινό τους, επενδύστε και στον οινικό τομέα της επιχείρησης σας.

Στόχος της Wine Between Us είναι να επιμελείται πολλά παραπάνω από την δημιουργία μιας wine list. Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη το ύφος της επιχείρησης, τον κατάλογο φαγητού, τη δομή του χώρου καθώς και το πελατολόγιο που απευθύνεται, παρέχονται:

  • Καταγραφή προϊόντων
  • Κοστολόγηση
  • Διαχείριση κελαριού
  • Δημιουργία λίστας ή αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας
  • Εκπαίδευσηπροσωπικού (service, W&F matching etc.)
  • Πρόταση για εξοπλισμό (Ποτήρια, Συστήματα συντήρησης, Αξεσουάρ κλπ.)
  • Θεματικά Μενού

Για όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη που αφορούν στο κρασί και στη γεύση γενικότερα, επικοινωνήστε μαζί μου για να σχεδιάσω ένα πρόγραμμα με βάση τις δικές σας ανάγκες.